Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Tips till våra boende

 

Hemförsäkring - Bra att ha om det händer någonting och är förhållandevis prisvärd till vad som ingår.

 

Elabonnemang - Ett rörligt eller bundet avtal är alltid billigare än ett tillsvidareavtal. Glöm inte att teckna abonnemanget några dagar innan inflyttning. Se nedan för mer info.

 

Små fel - Det är många gånger enklare för oss att ordna ett litet fel än att laga ett större senare, så var inte rädda att säga till oss om det är något. Det kostar ingenting och vi är här för att ni ska få ett så bra boende som möjligt. 

 

Avlopp - Säg till innan era avlopp blir helt täppta. Att åtgärda problemet innan det blivit för täppt tar oftast bara fem (5) min, är det helt täppt tar det oftast betydligt längre tid att åtgärda. 

 

Termostater- En termostat öppnas moturs och stängs medurs. Den ska normalt sett alltid stå helt öppen, vrid tills det tar stopp. Vill ni stänga av den på sommaren stäng då den inte helt utan ställ den på ettan (1), så att den inte fastnar. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elabonnemang.

Saleboda:   Nätägare är Rödeby Energi. Erat lägenhetsnummer som står på kontraktet uppe till höger är viktigt att ha till hands. 

Tving:         Nätägare är Eon. Erat lägenhetsnummer som står på kontraktet uppe till höger är viktigt att ha till hands. 

Torhamn:   Nätägare är Eon. Erat lägenhetsnummer som står på kontraktet uppe till höger är viktigt att ha till hands. 

Holmsjö:    Nätägare är Rödeby Energi. Erat lägenhetsnummer som står på kontraktet uppe till höger är viktigt att ha till hands. 

Kallinge:    Nätägare är Miljöteknik. Erat lägenhetsnummer som står på karmen till höger om eran ytterdörr på utsidan är viktigt att ha till hands.